Kracht
Geplaatst op

Dit was wat ik zocht

Door: Karel Eykman, in: Plint #14, 2020

Maar gister of eergister, niet veel later.

Ik weet niet hoe dat opeens in mij begon.

Ik zat voor me uit te kijken aan het water.

Het was stil, golfjes kabbelden in de zon.

Ik hoefde niets te moeten, had met niks te maken.

Niemand was er die aan mijn kop zeurde.

Ik vergat alle best belangrijke zaken

liet alles gebeuren wat er om mij heen gebeurde.

 

Ik moest nergens heen, zat alleen te zitten in het gras.

Ik hoefde niemand te zijn, ik was al wie ik was.

 

Dit was wat ik zocht. 

Kunnen wij u helpen?

Er verandert wellicht veel in uw leven als u of uw naaste ziek is of opgenomen wordt. Het kan dan welkom zijn met iemand in gesprek te gaan. De geestelijk verzorgers van het Bravis ziekenhuis bieden u graag een luisterend oor. Samen met u zoeken we in gesprek of ritueel naar een begaanbare weg.