Kracht
Geplaatst op

Als ik je dragen kon

Als ik je dragen kon
over je angst en pijn heen
dan droeg ik je.
Als ik een woord kon spreken
als antwoord op je vragen
over geluk en liefhebben
over leven en dood
dan sprak ik met je.
Als ik je beter kon maken
wat er omgaat in je hart
aan zielenpijn
dan genas ik je.
Maar ik ben net als jij
niet sterk
heb geen antwoord
op alle levensvragen.
Ik ben alleen een vriend
die met je mee wil lopen
naast je wil staan en zegt:
hier, hier is mijn hand.

Renske de Moed

Kunnen wij u helpen?

Er verandert wellicht veel in uw leven als u of uw naaste ziek is of opgenomen wordt. Het kan dan welkom zijn met iemand in gesprek te gaan. De geestelijk verzorgers van het Bravis ziekenhuis bieden u graag een luisterend oor. Samen met u zoeken we in gesprek of ritueel naar een begaanbare weg.