Verdriet
Geplaatst op

Waar een wil is

Door: Toon Tellegen In: Eén van ons zal omkijken (2020)

Ik wil het tegenovergestelde van wat ik wil

 

ernstig is dit

(maar niet precies)

 

Ik wil het tegenovergestelde zeggen

     en omgekeerd evenredig weer ontkennen

van wat ik zeg

ik wil het tegenovergestelde denken van wat ik denk

ik wil het tegenovergestelde zijn van wat ik ben

(en ook hebben)

 

en dus wil ik niet

wil ik liever niet

wil ik het liefst het allerliefste niet

 

en tegelijk wil ik

(ik ben verdwaald)

Kunnen wij u helpen?

Er verandert wellicht veel in uw leven als u of uw naaste ziek is of opgenomen wordt. Het kan dan welkom zijn met iemand in gesprek te gaan. De geestelijk verzorgers van het Bravis ziekenhuis bieden u graag een luisterend oor. Samen met u zoeken we in gesprek of ritueel naar een begaanbare weg.